Kunstnere / Kunstnere i 2011

Kunstnere i 2011

Ulla Aldahl og co.Ud i kunsten 2011 Ulla Aldahl

startede i år en ny tradition med at invitere til kagekonkurrence på dagen for åbningen af kunststien. Her opfordrede hun byens borgere til at stille op med smukt dekoreret kage og flere kom trods den korte frist med udsøgte eksemplarer. Alt dette var med til at give stien en varm og sødmefyldt åbning så alle kunne smage hvad det var de så i skoven:)

 
 
 

Totusinde elvere - Ud i Kunsten 2011Annette og Solveig

Sidste skud på stien, aller øverst oppe, er Annette Olesen og Solveig Munk Jacobsen, der begge med deres store kendskab til børn og natur har valgt at bruge deres indre naturkunstner på at skabe et værk i forbindelse med stien 2011. Solveig har tidligere været med med æbletræet samt brændestablen. 

 
  
 
 
 
 

Inger SchougaardUd I Kunsten 2009

Er i gang med et projekt der hedder Elverhøj. Hun bliver i området overfor madpakkehuset og vil udvide Troldebo med Elverhøj, hvor gamle og unge gubbe også vil få en afpudsning. Vibeke har allerede meldt sig til at hjælpe igen og har lokket to nye villige ofre til:). Synes du det vil være sjovt at flette pil i et hyggeligt forum... med eller uden erfaring, så kontakt Inger på ingerschougaard@privat.dk

 

 
 
 

Ud I Kunsten 2011 Henrik og Gitte

Vi er blevet helt vilde med at lave naturkunst eller land art om du vil, så vi bygger videre på vores projekter fra de 2 foregående år. Vi kan godt li` at kunstværkerne får lov at blive stående hele året og vi har ikke tal på de gange vi har været omkring ruten og kigget på det "smukke forfald" der sker helt af sig selv. Årets projekt er helt klart inde i vores hoveder allerede, og det er sikkert at der er "væsener" med.

 

 
 
 

Maja BøvingUd I Kunsten 2011 Maja Bøving

Opførte igen et smukt værk i den øvre del af skoven. "Gulerødder og engle".... et værk der krævede en del vedholdenhed, fantasi og omsorg at få færdiggjort. Men det fik hun, og værket kan stadig opleves i sin "næsten" helhed ved at gå ind på stien og se det fra Tørvedalssiden af.

www.majas-atelier.dk

  

Hanne Villumsen og søsUd i kunsten

De forrige år var de mestrene bag bænken "Skovens Rum" og "Skriftestolen".  Bænken fra "Skovens Rum" er stadig at se i skoven i området bag Madpakkehuset og her lod Hanne i år den røde taske være til glæde for store og små skovgæster.

 
   
 
 

Sune Bo med fotografi Sune Bo

Stod for fotoudstillingen i madpakkehuset, hvor han viste Figuren S på nye måder. En udvikling fra konceptet bag bogen "Figuren S". Han udstillede samtidig i Forsamlingshuset sammen med 3 andre kunstnere.

Sune har hjemmesiden www.sunebo.dk

  
  
  
  

 Ud i Kunsten 2011 Benthe HøyerBente Høyer Hansen

.... har et etableret galleri inde i Randers. Bente er multikunstner,  tidligere set på egnen med hendes afgangsudstilling fra Århus Kunstakademi i lokalerne i Fussingø Slot.

Benthe skriver: "Jeg laver en vej, Elvervej ! Den er rød og kan sno sig af stier og op i træer"

Og det gjorde den. Tjek hendes hjemmeside og bliv inspireret på http://www.galleri13b.dk/

 
 
 
 
 

Silvia Petersen

Svampe i ud i Kunsten 2011

Benthe har Silvia Petersen med, som er gået ihærdigt ind i arbejdet med kunststien. Hun har suppleret stien med elver-svampe, hvor elverne sirligt er printet ind i gipsen....  Silvia er ved at undersøge forholdene for at arbejde med kunst, og søger evt. m optagelese til kunstakademiet i forlængelse af hendes praktik.

 
 
 
    
Inge Niewald Mikkelsen

Ud i Kunsten 2011 Inge Niewald Mikkelsen...er bosiddende i Laurbjerg. Hun driver til daglig et marketingsbureau, og hun har nu kastet sig over naturens luner og tilmeldte sig derfor projektet "Ud i kunsten 2011", I hendes projekt er der plads til leg... og omsorg. Hun ville oprindeligt lave en gynge til glæde for alle de elvere, der havde lyst at kaste sig ud fra højderne, men ændrede den af sikkerhedhensyn til en smukt snoet rød gynge snoet sammen af fine blade til en let fin gynge til overnaturlige væsner.  

 
 
 Ud i Kunsten 2011 Mette RisagerMette Risager

... har kastet sig ud i endnu en omgang "Ud i Kunsten". Denne gang med "Hvem ser hvem?", Sidste år var hun sammen med sin mand Jan opfinderen bag de afbarkede juletræer, der stadig kan ses hængende i bøgetræet (tror jeg nok det er) allersidst (eller allerførst) på stien. 

I år er hun ideen bag de små trynede dyr skåret ud af hele stykker træ, ændret til en flok sjove næbbede dyr med flade tryner. 

 

 
 
 Ud I Kunsten 2011 Dagplejerne

har igen i år med børnene sat påskeæg på træet for at inspirere den helt unge barndom til at udfolde deres kreativitet her på stien.

  
 
 
  

Hanne TempeldalHanne Tempeldal Ud i Kunsten 2011

kreerede i år en pyramide i samarbejde med sin familie der tro støttede op omkring hendes projekt, med pyramiden der rummer et kors af sten i midten. Kravl op på urtidshøjen og se den flot sammensatte pyramide med egne øjne.

 
 
 
 
 Elvira af Annmari Ludvig AndersenAnnmari Ludvig Andersen

har været tovholder på projektet de sidste par år.. Er i år i gang igen med en stab mosaikker, der hver især udfordrer fantasien og livet i det indeni. Her bliver Elvira sat op med hjælp fra Karl og fra Bjarne. Se også Galleri Ludvig der ligger inde i Ålum nede af vejen nær kirken. www.annmari.dk

 

 
 
 
 

Lea Hankil Andersen

er igen aktuel med en udstilling. I 2009 var hun med med Familietræet.... også kendt som de røde juletræer, der blev malet hver aften i stuen derhjemme i perioden op til udstillingen. I år er hun aktuel med et blåt slot, der symboliserer leen indeni os. Ikke blot barnets le, men væsen i os alle. Gennem dette værk fik vi alle en gratis og uforpligtende tur ind i legens landskab.   

Lea Hankil AndersenSe også http://leahankil.dk 

 

 

Randi Fregerslev 

Ud I kunsten 2011 Den skæve billedskole... opvokset i Venning...er atter med i kunststi projektet. Hun var også med i 2009, hvor hun stod bag det  finurlige kropslige værk "Vejen til verdens centrum", som nogen måske kan huske som vejen der førte ind gennem træerne og op og ned og ind og tilbage igen og endelig ud efter en oplevelse af sjove skilte og ufremkommelige stier . I år har hun ladet sine egne værker hvile og bidrager i år med væsner fra børnene fra Den skæve Billedskole i Hadsten.

 
  
 

Vivi BendixenVivi Bendixen Ud i Kunsten 2011

I år er flere kunstnere kommet til udenbys fra og det er bare Ud i kunsten 2011 Vivi Bendixenrigtig fantastisk. En af kunstnerne er Vivi Bendixen fra Øster Velling. Vivi både lever og ånder fr kunsten. Hun deltager i år med en blomst hun kalder for "Evighedsblomsten".... men om den er evig må tiden vise. Evighedsblomst. Det lover af skønhed og det kan vi kun glæde os til. Se også http://www.kunstner-vivi-bendixen.dk/

 
 
 
 

Peninna

 Ud I Kunsten 2011 Pennina Pennina er i øjeblikket aktiv med kunstprojektet Artdoors, hvr deltagerne tager udgangspunkt i en gammel dør  herudfra laver et tidstypisk kunstværk der formidler det at se efter miljøet og naturen i og omkring os. I skoven deltog hun med et rigtig modigt og tids-relevant værk. Hun tager udgangspunkt i hvor smuk naturen er, og hvor langt vi som civilisation har bevæget os væk fra det oprindelige, det som gør at vi kan forblive i balance med naturen. Peninnas værk er placeret i den mørkeste skov. Dette er et ganske bevidst valg. Vi har bevæget os så langt væk fra det naturlige som vi overhovedet kan komme. Vi graver farligt affald ned da vi ikke har andre steder at gøre af det. Dette er ekstra aktuelt lige nu hvor vi i Danmark står overfor at skulle finde deponering af atomaffald på dansk grund. Kom og se Peninnas bud på civilisationens svøbe og tag et hvil og drik et glas af civilisationens produkt.Se også hendes i øvrigt meget smukke hjemmeside http://www.peninna.com/ .

 

Anna Steenberg´s billedkunsthold

”Totusind og elver” - Anna Steenberg og hendes flok af elver–piger kan vi vist ikke kaldes mere, men elver-quinder kan gå an ….    

Anna er en kendt skikkelse i Randers og omegn – naturligvis for hendes kunst, men ikke mindst for Anna Steenbergs billedkunstholdhendes altid positive tilgang til elever og andet godtfolk – vi luner os under hendes vidtfavnende vinger ….. og vi lærer noget om baggrund og forgrund og det ind i mellem – og hun tåler ikke, at vi er for selvkritiske, fordi så lærer vi ingenting – ”Vend billedet på hovedet, tag 3 skridt tilbage og se med nye øjne på dit kunstværk” – sådan lyder det fra Anna, som ikke lægger skjul på sit nordjyske islæt - hun bruger de klare og smukke farver fra hendes hjemegn i sine malerier – lyset og den fantastiske natur er med hende i det, hun laver.

 

Desuden var der en masse hjælpere på projektet. Og her liger en del af essensen af værket Kunststien, for uden den velvilje og inspriation, der er fra alle de glade hjælpsomme mennesker ville stien ikke blive til noget. Både dem der aktivt tager folk en tur med ud i kunsten, dem der dagligt tager ders runde og rydder de top der nu måtte være blvet efterladt, eller de der deltager med deres fotoapparater og inspirerer så andre til at se detaljer ved værkerne, vi ikke ænsede en tanke førend fotografen levendegjorde det.
Alt dette er med til at gøre stien det det er. Hermed en stor tak til alle.

  

 

Lea Hankil Ud I kunsten 2011
 

Ulla Aldahl og co.

startede i år en ny tradition med at invitere til kagekonkurrence på dagen for åbningen af kunststien. Her opfordrede hun byens borgere til at stille op med smukt dekoreret kage og flere kom trods den korte frist med udsøgte eksemplarer. Alt dette var med til at give stien en varm og sødmefyldt åbning så alle kunne smage hvad det var de så i skoven:)

 
 
Annette og Solveig

Sidste skud på stien, aller øverst oppe, er Annette Olesen og Solveig Munk Jacobsen, der begge med deres store kendskab til børn og natur har valgt at bruge deres indre naturkunstner på at skabe et værk i forbindelse med stien 2011. Solveig har tidligere været med med æbletræet samt brændestablen. 

 
 Inger Schougaard

Er i gang med et projekt der hedder Elverhøj. Hun bliver i området overfor madpakkehuset og vil udvide Troldebo med Elverhøj, hvor gamle og unge gubbe også vil få en afpudsning. Vibeke har allerede meldt sig til at hjælpe igen og har lokket to nye villige ofre til:). Synes du det vil være sjovt at flette pil i et hyggeligt forum... med eller uden erfaring, så kontakt Inger på ingerschougaard@privat.dk

 

 Henrik og Gitte

Vi er blevet helt vilde med at lave naturkunst eller land art om du vil, så vi bygger videre på vores projekter fra de 2 foregående år. Vi kan godt li` at kunstværkerne får lov at blive stående hele året og vi har ikke tal på de gange vi har været omkring ruten og kigget på det "smukke forfald" der sker helt af sig selv. Årets projekt er helt klart inde i vores hoveder allerede, og det er sikkert at der er "væsener" med.

 

 
 
 

Maja Bøving

Opførte igen et smukt værk i den øvre del af skoven. "Gulerødder og engle".... et værk der krævede en del vedholdenhed, fantasi og omsorg at få færdiggjort. Men det fik hun, og værket kan stadig opleves i sin "næsten" helhed ved at gå ind på stien og se det fra Tørvedalssiden af.

www.majas-atelier.dk

  

Hanne Villumsen og søs

De forrige år var de mestrene bag bænken "Skovens Rum" og "Skriftestolen".  Bænken fra "Skovens Rum" er stadig at se i skoven i området bag Madpakkehuset og her lod Hanne i år den røde taske være til glæde for store og små skovgæster.

 
   
 
 


Sune Bo

Stod for fotoudstillingen i madpakkehuset, hvor han viste Figuren S på nye måder. En udvikling fra konceptet bag bogen "Figuren S". Han udstillede samtidig i Forsamlingshuset sammen med 3 andre kunstnere.

Sune har hjemmesiden www.sunebo.dk

  
  
  Bente Høyer Hansen

.... har et etableret galleri inde i Randers. Bente er multikunstner,  tidligere set på egnen med hendes afgangsudstilling fra Århus Kunstakademi i lokalerne i Fussingø Slot.

Benthe skriver: "Jeg laver en vej, Elvervej ! Den er rød og kan sno sig af stier og op i træer"

Og det gjorde den. Tjek hendes hjemmeside og bliv inspireret på http://www.galleri13b.dk/

 
 
 
 
 

Silvia Petersen


Benthe har Silvia Petersen med, som er gået ihærdigt ind i arbejdet med kunststien. Hun har suppleret stien med elver-svampe, hvor elverne sirligt er printet ind i gipsen....  Silvia er ved at undersøge forholdene for at arbejde med kunst, og søger evt. m optagelese til kunstakademiet i forlængelse af hendes praktik.

  
    
Inge Niewald Mikkelsen


...
er bosiddende i Laurbjerg. Hun driver til daglig et marketingsbureau, og hun har nu kastet sig over naturens luner og tilmeldte sig derfor projektet "Ud i kunsten 2011", I hendes projekt er der plads til leg... og omsorg. Hun ville oprindeligt lave en gynge til glæde for alle de elvere, der havde lyst at kaste sig ud fra højderne, men ændrede den af sikkerhedhensyn til en smukt snoet rød gynge snoet sammen af fine blade til en let fin gynge til overnaturlige væsner. 
 

 
 
 
Mette Risager

... har kastet sig ud i endnu en omgang "Ud i Kunsten". Denne gang med "Hvem ser hvem?", Sidste år var hun sammen med sin mand Jan opfinderen bag de afbarkede juletræer, der stadig kan ses hængende i bøgetræet (tror jeg nok det er) allersidst (eller allerførst) på stien. 

I år er hun ideen bag de små trynede dyr skåret ud af hele stykker træ, ændret til en flok sjove næbbede dyr med flade tryner. 

 

 
 
 
 
Dagplejerne

har igen i år med børnene sat påskeæg på træet for at inspirere den helt unge barndom til at udfolde deres kreativitet her på stien.

  
 
 
  

Hanne Tempeldal

kreerede i år en pyramide i samarbejde med sin familie der tro støttede op omkring hendes projekt, med pyramiden der rummer et kors af sten i midten. Kravl op på urtidshøjen og se den flot sammensatte pyramide med egne øjne.

 
 
 
 
 
Annmari Ludvig Andersen

har været tovholder på projektet de sidste par år.. Er i år i gang igen med en stab mosaikker, der hver især udfordrer fantasien og livet i det indeni. Her bliver Elvira sat op med hjælp fra Karl og fra Bjarne. Se også Galleri Ludvig der ligger inde i Ålum nede af vejen nær kirken. www.annmari.dk

 

 
 
 
 

Lea Hankil Andersen

er igen aktuel med en udstilling. I 2009 var hun med med Familietræet.... også kendt som de røde juletræer, der blev malet hver aften i stuen derhjemme i perioden op til udstillingen. I år er hun aktuel med et blåt slot, der symboliserer leen indeni os. Ikke blot barnets le, men væsen i os alle. Gennem dette værk fik vi alle en gratis og uforpligtende tur ind i legens landskab.   

Se også http://leahankil.dk 

 

 

Randi Fregerslev 


... opvokset i Venning...er atter med i kunststi projektet. Hun var også med i 2009, hvor hun stod bag det  finurlige kropslige værk "Vejen til verdens centrum", som nogen måske kan huske som vejen der førte ind gennem træerne og op og ned og ind og tilbage igen og endelig ud efter en oplevelse af sjove skilte og ufremkommelige stier . I år har hun ladet sine egne værker hvile og bidrager i år med væsner fra børnene fra Den skæve Billedskole i Hadsten.

 
  
 

Vivi Bendixen

I år er flere kunstnere kommet til udenbys fra og det er bare
rigtig fantastisk. En af kunstnerne er Vivi Bendixen fra Øster Velling. Vivi både lever og ånder fr kunsten. Hun deltager i år med en blomst hun kalder for "Evighedsblomsten".... men om den er evig må tiden vise. Evighedsblomst. Det lover af skønhed og det kan vi kun glæde os til. Se også http://www.kunstner-vivi-bendixen.dk/

 
 
 
 

Peninna

 
 Pennina er i øjeblikket aktiv med kunstprojektet Artdoors, hvr deltagerne tager udgangspunkt i en gammel dør  herudfra laver et tidstypisk kunstværk der formidler det at se efter miljøet og naturen i og omkring os. I skoven deltog hun med et rigtig modigt og tids-relevant værk. Hun tager udgangspunkt i hvor smuk naturen er, og hvor langt vi som civilisation har bevæget os væk fra det oprindelige, det som gør at vi kan forblive i balance med naturen. Peninnas værk er placeret i den mørkeste skov. Dette er et ganske bevidst valg. Vi har bevæget os så langt væk fra det naturlige som vi overhovedet kan komme. Vi graver farligt affald ned da vi ikke har andre steder at gøre af det. Dette er ekstra aktuelt lige nu hvor vi i Danmark står overfor at skulle finde deponering af atomaffald på dansk grund. Kom og se Peninnas bud på civilisationens svøbe og tag et hvil og drik et glas af civilisationens produkt.
Se også hendes i øvrigt meget smukke hjemmeside http://www.peninna.com/ .

 

Anna Steenberg´s billedkunsthold

”Totusind og elver” - Anna Steenberg og hendes flok af elver–piger kan vi vist ikke kaldes mere, men elver-quinder kan gå an ….    

Anna er en kendt skikkelse i Randers og omegn – naturligvis for hendes kunst, men ikke mindst for
hendes altid positive tilgang til elever og andet godtfolk – vi luner os under hendes vidtfavnende vinger ….. og vi lærer noget om baggrund og forgrund og det ind i mellem – og hun tåler ikke, at vi er for selvkritiske, fordi så lærer vi ingenting – ”Vend billedet på hovedet, tag 3 skridt tilbage og se med nye øjne på dit kunstværk” – sådan lyder det fra Anna, som ikke lægger skjul på sit nordjyske islæt - hun bruger de klare og smukke farver fra hendes hjemegn i sine malerier – lyset og den fantastiske natur er med hende i det, hun laver.

 

Desuden var der en masse hjælpere på projektet. Og her liger en del af essensen af værket Kunststien, for uden den velvilje og inspriation, der er fra alle de glade hjælpsomme mennesker ville stien ikke blive til noget. Både dem der aktivt tager folk en tur med ud i kunsten, dem der dagligt tager ders runde og rydder de top der nu måtte være blvet efterladt, eller de der deltager med deres fotoapparater og inspirerer så andre til at se detaljer ved værkerne, vi ikke ænsede en tanke førend fotografen levendegjorde det.
Alt dette er med til at gøre stien det det er. Hermed en stor tak til alle.

  

 

 
 
Ud i Kunsten | Parker ved Skovvejen ind til Gl. Viborgvej 384, og gå ca 400m op i skoven, se efter skilte til venstre, 8920 Randers NV - Denmark | Tlf.: +45 29846504